Tiberius Tudefjæs - lydbog

Tre Tiberius-bøger samlet på én cd.  I Tiberius Tudefjæs stikker en løgn er Tiberius begyndt i skole og har fået nogle virkelig dumme lektier for. Han skal tegne sin familie, men hvordan gør man det, når e… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
100 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Tre Tiberius-bøger samlet på én cd.  
I Tiberius Tudefjæs stikker en løgn er Tiberius begyndt i skole og har fået nogle virkelig dumme lektier for. Han skal tegne sin familie, men hvordan gør man det, når ens mor er flyttet til Argentina med en ny mand, og man selv bor alene med sin far? Det er møgpinligt, og Tiberius beslutter sig for at lyve.
Men pludselig kan han ikke rode sig ud af alle sine historier igen. 

I Tiberius Tudefjæs laver muskler vil Tiberius ikke i skole. Tre af de store fra femte har lovet ham bank, så nu er Tiberius gået i gang med at lave muskler. Men pludselig kommer Lille Jeppe og vil være Tiberius’ vagt. Lille Jeppe piller bussemænd og er egentlig møgirriterende, men måske er en god ven bedre end muskler? 

I Tiberius Tudefjæs går ikke med piger skal Tiberius på salamandertur med klassen, men noget er virkelig irriterende. Der skal nemlig piger med, og piger er dumme og bange for alt. Men så er der selvfølgelig lige Clara, som egentlig er lidt sød. Pludselig er hun ved at drukne, og der er kun en, der kan redde hende fra mudderet.

Om forfatteren: 
Renée Toft Simonsen er psykolog og forfatter blandt andet til serien om Karla, der har haft stor succes både som bog og på film.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740012651
Forfatter:Renée Toft Simonsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET