Snemanden

Hun ved, hun løber for livet, men hun ved ikke, hvad der er efter hende. Og hun ved heldigvis heller ikke, hvad der ligger foran hende ...Det er november, og årets første sne er faldet i Oslo. Birte Becker komm… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hun ved, hun løber for livet, men hun ved ikke, hvad der er efter hende. Og hun ved heldigvis heller ikke, hvad der ligger foran hende ...

Det er november, og årets første sne er faldet i Oslo. Birte Becker kommer hjem fra arbejde og roser sin mand og søn for snemanden, de har lavet i haven. Men de har ikke lavet nogen snemand. Da familien stiller sig ved stuevinduet og ser ud på snemanden, slår det sønnen, at den står vendt mod huset. At de sorte øjne stirrer direkte mod vinduet. På dem.

Vicekommissær Harry Hole har modtaget et anonymt brev underskrevet Snemanden. Og han har fundet alarmerende fællestræk ved en række gamle forsvindingssager: Gifte kvinder er forsvundet samme dag, som den første sne er faldet.

Nesbø tager på egen måde atter hævn over Norges 400-års nat under Dannebrog ved at give sine fladpandede søskende nede på lavlandet søvnløse nætter.
Bo Tao Michaëlis, Politiken

Smukt og gysende intelligent plot, som man kun forlader for at tjekke, om hoveddøren nu også ER låst.
Anne Sophia Hermansen, Fyens Stiftstidende

Nesbø kan skrive de fleste konkurrenter ud over fjeldkanten [ ...] effektivt, spændende og ekstremt læseværdigt.
Hans Larsen, Ekstra Bladet

... isnende spændende.
Anton Geist, Information

 

Produktdetaljer

Reference:b-9788770533522
Forfatter:Jo Nesbø
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET