Skæg med matematik

Verdens bedste Hr. Skæg fra DR Ramasjang synger børnene ind i matematikkens magiske og forunderlige verden. Med Hr. Skægs sange om matematik får børnene mulighed for at træde ind i tallenes og geometri… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Verdens bedste Hr. Skæg fra DR Ramasjang synger børnene ind i matematikkens magiske og forunderlige verden. 

Med Hr. Skægs sange om matematik får børnene mulighed for at træde ind i tallenes og geometriens magiske verden uden at snuble over krav og forventninger. Her er indlæringen forvandlet til leg, og matematikkens metaforik og abstraktion indfanges på bedste vis, når Hr. Skæg i titelsangen synger ”alting løser sig, kan du regne med, når vi regner med hinanden”. Når det mærkværdige Nul alligevel har stor værdi i sangen ”Der er ingenting som ingenting”, og når Hr. Skæg i sangen ”Tallene efter 10” funderer over, hvad man gør, når man når til tallene over 10 og ikke har flere fingre at tælle på.

De 17 fabelagtige sange på ”Skæg med matematik” er skrevet og komponeret af Mikkel Lomborg Rasool (Hr. Skæg), Nikolaj Grandjean og Palle Nørmark.

En hilsen fra Hr. Skæg:

Hej kloge Kan du tælle til 10? HURRA! Så er du allerede genial! Når man bruger tal til at tælle og regne ting ud, hedder det Matematik. Jeg troede at matematik var svært, men det viser sig at det er HELT VILDT SKÆGT. Nu skal vi have skæg med matematik. Du må utrolig gerne synge med og hjælpe mig med at blive bedre til at tælle og regne. Matematik er sjovt og spændende og godt at lære, men det BEDSTE er, at du er med!
Tak fordi du er så sød. Hav verdens bedste dag!
Kærlig, kærlig, kærlig hilsen fra Hr. Skæg :-3=======

Produktdetaljer

Reference:b-7332181051605
Forfatter:Hr. Skæg
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET