MY FAVORITE PLANNER

MY FAVORITE PLANNER er en unik kalender, der kobler dine daglige mål sammen med din personlige livsstil. Den kombinerer den klassiske kalender med tidens nye trend, hvor mange af os ønsker at skabe sammenhæng m… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

MY FAVORITE PLANNER er en unik kalender, der kobler dine daglige mål sammen med din personlige livsstil. Den kombinerer den klassiske kalender med tidens nye trend, hvor mange af os ønsker at skabe sammenhæng mellem det daglige overblik og vores dybere intentioner og visioner for livet.  

Kalenderen kan bruges i både 2018 og 2019. Og siderne er udaterede, så du kan gå i gang med at bruge den, når du ønsker det.
Som studerende og alle andre, der gerne vil have en kalender, der starter senere på året, kan du stadig have en kalender for et helt år.
Uanset hvor du befinder dig i livet, vil denne personlige kalender kunne hjælpe dig med at skabe overblik og ro gennem dine personlige mål, visioner og ikke mindst refleksioner i hverdagen.   

I MY FAVORITE PLANNER finder du blandt andet et vision board, månedens visdom, min personlige side samt en kvartals oversigt for hele 2018 og 2019 og dagsplan.

Glæd dig til at skabe dit eget liv – hver eneste dag – med din personlige planner.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793338654
Forfatter:Sussanne Wexø
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET