Fjenden i os selv

Klokken tre om morgenen slår Sikkerhedspolitiet til mod en række familier i en forstad til Stockholm. Næste dag eksploderer nyheden om, at ""al-Qaeda i Sverige"" er uskadeliggjort, og at landet er blevet reddet… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Klokken tre om morgenen slår Sikkerhedspolitiet til mod en række familier i en forstad til Stockholm. Næste dag eksploderer nyheden om, at ""al-Qaeda i Sverige"" er uskadeliggjort, og at landet er blevet reddet fra den største katastrofe nogensinde. Ni personer varetægtsfængsles som terrorister, men derefter udbryder den store tavshed. Ingen ved, hvad der sker i efterforskningen.

Politiinspektør Ewa Johnsén-Tanguy, der er ansat i bagmandspolitiet, får til sin overraskelse et nyt job, nemlig at lede afhøringerne af de terrormistænkte. Dermed havner hun og hendes venner, bl.a. journalisten Erik Ponti, på hver sin side i krigen mod terror.

Fjenden i os selv gør op med de love, som siges at have til hensigt at beskytte demokratiet, men som i virkeligheden skader demokratiet betydeligt mere end terrorismen gør.

Indlæst af: Paul S. Becker
Oversat af: Anders Johansen
Omslagsillustration: Kaj Wistbacka
Omslagslayout: Arne Öström/Ateljén

Lydbøger på mp3-cd kan afspilles på de fleste nyere anlæg, på computere, dvd-afspillere og lignende. De kan overføres til iPods, mp3-afspillere og andre mobile afspillere.

1 mp3-cd. Samlet tid: 13:30

Produktdetaljer

Reference:b-9788770530996
Forfatter:Jan Guillou
Sprog:und

ANDRE HAR OGSÅ SET