Rombogen

Vis stort billede
Rombogen

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Romdrikkerens guide til den gode rom

Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og så er en god flaske rom gået hen og blevet en oplagt gaveide.

ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, der fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik.

De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper.

Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads Heitmann / Rasmus Brøchner Hansen
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 198 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 1107 g
Udgivelsesdato: 28 Sep 2015
Oplagsdato: 06 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740018059

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk