Kryddersnaps - 50 opskrifter med planter, bær og rødder

Vis stort billede Tilføj
Kryddersnaps - 50 opskrifter med planter, bær og rødder

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Kryddersnapshandler i bund og grund om en fornemmelse for smag og om at prøve sig frem.
Bogen kommer med en række klassiske opskrifter som f.eks. porse, perikon og røllike plus nye, spændende opskrifter som f.eks. rabarberrod, hyld, ribs og hyben.
Globs brændevinsbog er en klassiker, og noget af det, som mange holder af ved den gamle bog, er dens små beskrivelser af, hvad de forskellige urter og planter tidligere har været brugt til at kurere af sygdomme og lidelser. Forfatter Niels Stærup har fortsat denne tradition og fortæller med et glimt i øjet, hvad de forskellige snapse så at sige er gode for: Drik f.eks. en porsesnaps mod tungsind, pil mod smerter og for at undgå tømmermænd.
Alle ingredienser kan købes, også uden for sæson, enten som frosne eller tørrede. Men mange snapseenthusiaster har det ligesom svampeplukkere - en del af glæden består også i at indsamle urterne. Derfor er bogens opskrifter inddelt efter ingrediensernes sæson, så man kan se, hvilke snapseurter, der kan høstes på hvilke tider af året.
Bogen henvender sig både til nye og gamle snapsebryggere, og så mener forfatteren i øvrigt, at kryddersnapse kan smage ligeså godt som vin eller øl til maden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Stærup
Sideantal: 141
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 152 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 412 g
Udgivelsesdato: 26 Sep 2007
Oplagsdato: 20 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711311967

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Kryddersnaps - 50 opskrifter med planter, bær og rødder Lindhardt Og Ringhof