Bartenderens håndbog - Drinks og snacks fra bunden

Vis stort billede
Bartenderens håndbog - Drinks og snacks fra bunden

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Omhyggeligt udvalgte drinks blandet fra grunden. Enkle og stilfulde. Klassikerne og de moderne. En del er endda opfundet af bogens forfatter, den prisbelønnede bartender Mathin Lundgren – disse opskrifter er mærket med et særligt stempel i bogen.


Han viser, hvordan man skaber sine egne drinks – holder styr på ingredienser og deres indbyrdes forhold, og ikke mindst hvordan man håndterer isen. Man kan hurtigt lære at udvikle klassikerne og deres varianter videre til sine egne kreationer, når Mathin Lundgren øser af sin kreativitet.
I denne bog deler han den viden, de teknikker og den indsigt, han har tilegnet sig i alverdens barer – naturligvis frem for alt som bartender, men også som gæst. Når du har læst bogen, vil du vide, hvordan, du laver gode drinks, og tager dig af dine gæster.
Desuden viser Mathin Lundgren, hvordan man kan lave nogle af hans favoritsnacks og -retter, og de er altid populære, når man skal holde fest. Han giver dig redskaberne, og forhåbentlig også motivationen til at gøre den lille smule ekstra, som får dine gæster til at snakke om dine drinks længe efter, at festen er slut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mathin Lundgren
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 179 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 630 g
Udgivelsesdato: 14 Sep 2015
Oplagsdato: 14 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044951

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Bartenderens håndbog - Drinks og snacks fra bunden Nyt Nordisk Forlag