Sundt, nemt & lækkert - Ny opdateret udgave med flere opskrifter

Vis stort billede Tilføj
Sundt, nemt & lækkert - Ny opdateret udgave med flere opskrifter

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det kan godt lade sig gøre at forene lækker og sund mad, også i en travl hverdag, hvor vi skal nå alt andet end mad-lavning! Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der handler om mad og er fyldt med inspirerende opskrifter. Bogen handler også om sundhed og ernæring samt om nogle af de mange ting i vores hektiske tid, der kan gøre det svært at få overskud til at leve sundt og hygge sig med mad. Fx de mange forvirrende myter om, hvad der er sundt og usundt. Der er korte og klare afsnit om psykologiens betydning for vores madvaner – og om hvordan vi kan ændre vanerne og fastholde ændringerne.

Med 90 opskrifter og en mængde praktiske, jordnære tips er bogen også en guide til at leve sundt. I dagligdagen, på arbejde, i weekenden, sammen med familien. Meget af inspirationen er hentet fra det provencalske køkken, men tilpasset danske råvarer og indkøbsmuligheder.

Få inspiration og viden – uden løftede pegefingre. Og undgå at forfalde til gastronomisk selvhøjtidelighed eller at skulle have en lommeregner med i supermarkedet for at få sund, nem og lækker mad.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Vinding
Sideantal: 232
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Klim
Bredde: 173 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 594 g
Udgivelsesdato: 13 Oct 2009
Oplagsdato: 13 Oct 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779557444

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Sundt, nemt & lækkert - Ny opdateret udgave med flere opskrifter Klim