Smørrebrødsguiden 2014 - Guide til smørrebrødsrestauranter i Danmark

Reduced price!
Vis stort billede
Smørrebrødsguiden 2014 - Guide til smørrebrødsrestauranter i Danmark

108,00 kr

-20%

135,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Smørrebrødet har fået sin egen guide

For første gang får landets smørrebrødsrestauranter nu deres egen guide, med i alt 30 restauranter rangordnet i seks kategorier

- Guide til 30 restauranter i hele Danmark, fra enkle håndmadder til gourmetsmørrebrød- Historien om smørrebrødets udvikling gennem storhedstiden til dets fald og genfødsel- Opskrifter på klassiske stykker smørrebrød, med ølmatch af Mikkel Borg Bjergsø

Smørrebrødsguiden er en bearbejdning af bogen Smørrebrød i Danmark som udkom i fjor, med portrætter af forfatterens foretrukne restauranter. I den ny udgave er der endnu flere restauranter med, og de vurderes med angivelse af stjerner fra 1 til 6.Selv en enkelt stjerne skal betragtes som en blåstempling, forklarer forfatteren.“Jeg har vurderet restauranterne ud fra deres egenart, og når jeg giver 1 stjerne, skal det opfattes som en anbefaling. Det er dog en anbefaling i den helt enkle genre, hvor man som gæst ikke skal sætte næsen op efter gourmetsmørrebrød. Men mindre har jo også ret,” siger Ole Troelsø, som til daglig er gastronomiredaktør og restaurantanmelder på Børsen.

Her har han anmeldt over 500 gourmetrestauranter, såvel i Danmark som i udlandet, hvor han også har bedømt på vegne af Worlds 50 Best Restaurants-listen. Men det er og bliver smørrebrødet, Troelsø gang på gang vender tilbage til, når det gode måltid samtidig skal være hyggeligt og ukompliceret.

I Smørrebrødsguiden kan man drage nytte af denne smørrebrødsglade gourmets omfattende appetit og erfaringsgrundlag, som Berlingskes Søren Frank har givet øgenavnet “Smørrebrødets store defensor.”

Smørrebrødsguiden er på 128 sider i det praktiske lommeformat 15x15 centimeter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Troelsø
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Lucullus
Bredde: 151 mm
Højde: 149 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 228 g
Udgivelsesdato: 14 Nov 2013
Oplagsdato: 17 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799551620

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Smørrebrødsguiden 2014 - Guide til smørrebrødsrestauranter i Danmark Forlaget Lucullus