Smagen af JORDBÆR

Vis stort billede
Smagen af JORDBÆR

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvert eneste øjeblik året rundt, plukkes et jordbær et sted i verden. Det fristende bær er elsket af alle og dyrkes fra Grønland til Tasmanien og fra Colombia til Japan. Alligevel synes vi, at intet er mere dansk end jordbær med fløde.
Denne bog handler om jordbær - om historien, botanikken, jordbær i kunst og kultur, jordbær i haven, dyrkning, beskrivelse af de bedste og mest berømte sorter samt jordbærs gode smag og indholdsstoffer. Og her er opskrifter med jordbær til både desserter og i det salte køkken.
De fem jordbærplanter, der er begyndelsen til det nutidige havejordbær blev i 1714 bragt til Frankrig fra Chile af den franske spion, løjtnant Amédée François Frézier, der også var interesseret i planter og her krydsede de med skarlagen jordbær, og havejordbærret var født. Inden da var det de vilde jordbær, der blev spist med stor nydelse.
Forfatteren, cand. hort. Maren Korsgaard, er økologisk dyrker samt rådgiver og akademisk medarbejder på Pometet, Københavns Universitet. Hun har også skrevet bøgerne Smagen af græskar, Bær, Æbler, Frugt og bærsamt Politikens bog om beskæringsamt en lang række artikler til magasiner og aviser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maren Korsgaard
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Maren Korsgaard
Udgiver: Koustrup & Co.
Bredde: 212 mm
Højde: 257 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 810 g
Udgivelsesdato: 01 May 2016
Oplagsdato: 01 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793159198

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Smagen af JORDBÆR Koustrup & Co.