SMAGEN AF CHILI

Vis stort billede Tilføj
SMAGEN AF CHILI

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

SMAGEN OM CHILI er ikke en gentagelse af Lene Tvedgaards DEN LILLE STÆRKE OM CHILI, der især er en dyrkningsvejledning, men et selvstændigt værk, der lægger hovedvægten på den mange forskellige chilli'ers anvendelse i madlavningen,

SMAGEN AF CHILI er en inspirationsbog til alle, der vil vide mere om sorter, aroma og styrke og dermed blive i stand til at anvende de forskellige chilisorter endnu bedre i madlavningen.

Chili gør en delikat gastronomisk forskel og er en fantastisk smagsforstærker. Men de mange chilisorter har meget forskellige aromaer og styrker, og det er en stor fordel at vide rigtig meget om dem, når du står ved køkkenbordet og skal trylle. Hvordan finder jeg ud af hvor stærk chilifrugten er? Hvilke chilisorter bruges bedst i denne ret, og hvordan doserer jeg? Osv.

Når du har lært dig at afstemme styrke og aroma, giver der uendelig mange flere spændende og overraskende muligheder for at bruge chili i en lang række forretter, hovedretter, desserter og hotte og mindre hotte chilisaucer. Samtidig får du selv og dine gæster et væld af nye smagsoplevelser.

Her beskrives ca. 42 udvalgte chilisorter af forskellig styrke og smag. Opskrifterne dækker alt fra gourmet-hovedretter til salsaer, tørring og konservering af chilifrugter efter høst. Opskrifterne er komponeret af kokken Jimmy Weber , sylteeksperten Vivi Nordestgaard madhistorikeren Gunvor Juul samt forfatteren selv, chiligartner Lene Tvedegaard . Lene er bl.a. kendt for klassikeren DEN LILLE STÆRKE OM CHILI. Lene Tvedegaard har tidligere udgivet DEN LILLE RØDE OM TOMATER (ny udgave under udarbejdelse) - og det enestående storværk KRYDDERURTER - Bogen for urteelskere. Koustrup & Co. 2013.

Lækre madbilleder af Bjarni Jacobsen, Detaljerede tegninger af alle sorter ved Anne Hviid Nicolaisen. Stort format (21x 26 cm).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Tvedegaard
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Anne Hviid Nicolaisen
Fotograf: Bjarni B. Jacobsen
Udgiver: Koustrup & Co.
Bredde: 213 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 749 g
Udgivelsesdato: 11 May 2014
Oplagsdato: 11 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793159006

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

SMAGEN AF CHILI Koustrup & Co.