Vis bare arme! - Spis dellerne væk

Vis stort billede
Vis bare arme! - Spis dellerne væk

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kender du bestsellerne Spis maven flad og Kvindekuren ? Nu er teamet bag opskrifterne klar med årets slankebog!

Bingovinger, mormorarme, vinkedeller … kært barn har mange navne. Men lige i dette tilfælde vil alle kvinder hellere endgerne vinke farvel til det ”kære barn”: Det slaskende fedt, der lever sit eget liv på armene og afholder en fra at trække i enærmeløs bluse eller en sommerkjole med stropper. For de bare arme vil man da helst ikke vise frem!

I Vis bare arme! går kosteksperterne Alice Apel Hartvig ogMajbritt L. Engell bogstaveligt talt i flæsket på vinkedellerne.De har fundet det perfekte miks af mad, der mætter og øvelser,der virker. Resultat: Fedtet smelter væk i en fart – og bliver væk for altid!

Bogen byder på 80 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører én mæt og godt tilpas gennem de første 10 uger. Mens diæten gør sin virkning, er det tid til at lade de smukke, tonede arme træde frem. Det er heldigvis ikke så besværligt, som det lyder. Vi taler om enkle effektive øvelser, som giver energi og forbrænder fedt. Og som man kan lave når som helst, hvor som helst.Og skulle man tænke, at det lyder for godt til at være sandt, kan man jo bare kigge på før og efter-billederne af den stribekvinder, som har gennemført kuren. For de vil gerne vise deres arme frem!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Majbritt L. Engell / Alice Apel Hartvig
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 543 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2013
Oplagsdato: 02 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712048947

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Vis bare arme! - Spis dellerne væk Gads Forlag