Uimodståeligt asiatisk - 100 enkle og forførende opskrifter

Vis stort billede
Uimodståeligt asiatisk - 100 enkle og forførende opskrifter

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er noget helt unikt over Asiens smagseksplosioner, hvor den rette balance af sødt, salt, surt og stærkt finder sammen i sitrende, skønne kombinationer.


Den populære kok Bill Granger har elsket det asiatiske køkken, siden han var barn, og samler her alle de bedste retter, det asiatiske køkken kan tilbyde – fra thailandsk og vietnamesisk over kinesisk og japansk til malaysisk, koreansk og indonesisk.
Opskrifterne i denne bog er så enkle og lette at gå til, at de helst alle sammen skulle kunne ende som familiens yndlingsretter til hverdag såvel som til mere festlige lejligheder. Og vigtigere endnu: Der behøves hverken alenlange ingredienslister eller svært opdrivelige specialingredienser for at skabe bogens lækre retter.
Uanset dit humør vil du altid kunne finde masser af inspiration i bogens rige univers af uimodståelige sprødstegte forretter, aromatiske salater, intenst krydrede kødretter, forfriskende supper og fiskeretter, forførende nudel- og risretter og frugtagtigt svalende desserter.
Bill Granger har længe været lidt af et fænomen i hans fødeland Australien, hvor han er kendt og elsket for sin afslappede og lystfyldte tilgang til madlavning. Han åbnede sin første restaurant bills i en alder af 22 år og har nu tre restauranter i Australien, tre i Japan samt én undervejs i London, hvor han bor. Han har skrevet et væld af kogebøger og har glædet seere i 30 lande med sine populære tv-shows.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bill Granger
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 195 mm
Højde: 255 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 1186 g
Udgivelsesdato: 03 Apr 2012
Oplagsdato: 03 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042254

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Uimodståeligt asiatisk - 100 enkle og forførende opskrifter Nyt Nordisk Forlag