The Grand Tour Cookbook

Vis stort billede Tilføj
The Grand Tour Cookbook

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Med forord af Bjarne Riis.
The Grand Tour Cookbook er den ultimative Performance Cooking-kogebog til alle med interesse for cykling, maraton og ekstrem- og langdistancesport – og til den madglade Tour de France-fan. Her er ingen snyd – kun rigtig mad, der smager godt!
Bogens forfatter, Hannah Grant (f. 1982), er udlært kok på michelinstjerneniveau og har arbejdet på flere toprestauranter, inden hun blev køkkenchef hos Riis Cycling og her i samarbejde med holdets ernæringsekspert Anne Dorthe Tanderup udviklede Performance Cooking-konceptet, som sætter en ny dagsorden for, hvordan rytterne får energi til en grand tour.
The Grand Tour Cookbook introducerer og forklarer Performance Cooking-konceptet – kort fortalt et individualiseret kostkoncept med fokus på at optimere den enkeltes ydeevne – alt sammen gennem ærlig mad lavet fra bunden af gode, sunde råvarer, som kan være med til at fremme et bedre helbred og en hurtigere restitution.
Bogen følger en grand tour (som Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España), og indimellem de mange opskrifter, der er lige så lækre, som de er ligetil, er der interviews med ryttere som Alberto Contador, Matti Breschel og Chris Anker Sørensen, der reflekterer over madens betydning for deres performance.
2013 markerer 100-års-jubilæet for Tour de France og bliver samtidig året, hvor The Grand Tour Cookbook løfter sløret for de kostprincipper, der udgør benzinen for den professionelle cykelrytter.
'Det utvivlsomt mest moderne og individualiserede kostprogram i cykelsporten.' Bjarne Riis, holdejer
'Kvaliteten af det, du putter i munden, er en afgørende faktor for, at din krop kan præstere optimalt.' Anne Dorthe Tanderup, ernæringsekspert
'Hvis du ikke spiser ordentligt, kan du ikke præstere.' Chris Anker Sørensen, cykelrytter
'De bedste råvarer og en begavet og dygtig kok i køkkenet giver det bedste resultat.' Alberto Contador, cykelrytter

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hannah Grant
Sideantal: 348
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Johannes Torpe Studios
Forord af: Bjarne Riis
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Hannah Grant
Udgiver: Kuboaa
Bredde: 219 mm
Højde: 278 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 1794 g
Udgivelsesdato: 17 Jun 2013
Oplagsdato: 17 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799569113

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk