Suveræne salater - Året rundt - Året rundt

Vis stort billede Tilføj
Suveræne salater - Året rundt - Året rundt

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tina Scheftelowitz var sammen med Sonja Bock kvinden, der for 15 år siden opfandt begrebet Suveræne salater og fik os alle sammen til at spise mere grønt på et tidspunkt, hvor det ikke var blevet hipt endnu. Deres populære suveræne salatbøger har solgt i hundredtusindvis og sammen med deres øvrige kogebøger været til så stor inspiration i masser af danske hjem, at mange af deres fantastiske opskrifter er gået hen og blevet klassikere.

Nye spændende råvarer kommer hele tiden til, og det samme er en stigende opmærksomhed om at spise sæsonens frugt og grønt, lokale råvarer samt andre og nye måder at spise på. I dag nyder langt flere fx som noget helt naturligt en salat som hovedmåltid. Derfor er Tina nu tilbage med en ny salatbog, hvor hun kommer med sit bud på 90 nye suveræne salater og andre kolde og varme grøntsagsløsninger til middagsbordet. Sprøde salater, cremede salater, grønne salater, bagte salater – lette salater, mættende salater, kolde salater og varme salater, salater med og uden kød og fisk samt andre ideer til grønt tilbehør fra ovn eller gryde. Dem alle fordelt over året, så man får udnyttet alle de til enhver tid gode spændstige råvarer i sæsonen.

Med denne bog kan enhver løbende gennem hele året få inspiration og finde grønne måltidsløsninger til aftensmaden, gæstemaden, sammenkomster og fester.

Tinas force er hendes kreative tilgang til madlavningen – nye, NEMME og anderledes ideer til sammensætninger af grønt, som man aldrig selv havde tænkt på kombineret med nye dressinger gør det til en fryd og samtidig en lettelse at have hendes opskrifter ved hånden i køkkenet.

Om forfatteren

Tina Scheftelowitz er oprindeligt uddannet køkkenleder og kvinden bag og tidligere partner i Floras kaffebar og kaffefirmaet og caféen Amokka. I dag bl.a. madskribent på Politiken. Siden Suveræne Salater og brillante buffeter udkom i 1997, har Tina Scheftelowitz alene og sammen med Sonja Bock udgivet en lang række kogebøger, mange i Suveræne-serien. Deres bøger har i alt solgt henved 1 mio. eksemplarer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tina Scheftelowitz
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 599 g
Udgivelsesdato: 27 Sep 2012
Oplagsdato: 27 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740002126

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Suveræne salater - Året rundt - Året rundt Politikens Forlag