Sushi - smag og teknik

Vis stort billede
Sushi - smag og teknik

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen til sushi-fanatikere, der ikke vil nøjes med at spise sushi ude
Er du vild med sushi, men har du ikke tid til eller mulighed for at gå ud at spise så ofte? Eller foretrækker du bare at lave din mad selv? Så er Sushi - smag og tekniklige det, du mangler.
Med Sushi - smag og tekniki hånden kan selv begyndere finde ud af at lave sushi. Bogen forklarer, hvad man skal bruge af redskaber - og faktisk behøver man ikke særlig meget specialudstyr - og hvad der kræves af basale ingredienser. Der er grundlæggende opskrifter, f.eks. på hvordan man tilbereder sushi-ris, og det gennemgås trin for trin, hvordan man parterer og klargør fisk og skaldyr til sushi. Alle kapitler er gennemillustrerede med meget informative billeder, så det er næsten ikke til at blive i tvivl om noget.
Men hører du til dem, der altid har troet, at det måtte være meget svært at lave sushi, for det ser så kompliceret ud, når man ser en fin lille kunstnerisk pyntet rulle? Og er du stadig ikke helt overbevist om, at det er noget, du tør give dig i kast med? Så start med at lave din sushi på Tokyo-manér: Her fylder man blot risen i en lille skål og pynter med fisk og grøntsager efter ønske. Du skal hverken rulle eller presse maden, så nemmere kan det ikke blive.
Den sidste del af bogen fuldender din viden om sushi og gør dig til sushi-superspiser: Her gives råd om, hvordan sushi spises, hvad man skal drikke til, og hvad man kan servere, hvis man skal have gæster og stadig er sushi-nybegynder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kimiko Barber / Hiroki Takemura
Sideantal: 255
Sprog: Dansk
Originaltitel: Sushi
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lars Thomas
Oplag: 7
Udgave: 1
Fotograf: Ian O'Leary
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 787 g
Udgivelsesdato: 20 Oct 2004
Oplagsdato: 15 Jul 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717037564

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Sushi - smag og teknik Nyt Nordisk Forlag