Superhelten og prinsessen på ærten spiser også madpakker - Inspiration til sunde madpakker og mellemmåltider

Vis stort billede
Superhelten og prinsessen på ærten spiser også madpakker - Inspiration til sunde madpakker og mellemmåltider

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En herlig og inspirerende bog om verdens bedste og sunde madpakker. Især en appetitvækker til børn i skolealderen, fra ca. 5-16 år, men alle der dagligt smører, medbringer og spiser en lækker og sund madpakke, kan med stor fornøjelse have glæde af denne bog. Her findes udførlig information og relevante oplysninger om det sunde valg af råvarer og andet godt indhold. Gode råd til hvordan man får børnene med i køkkenet, samt masser af skønne forslag til sunde, nemme og hurtige madpakker, hvis ingredienser er tilgængelige i ethvert supermarked.


Bogen har madpakkeforslag til både hverdag og fest. Her finder vi storebrors seje madpakke til Halloween, lillesøsters romantiske pigemadpakke, den robuste turmadpakke og den hyggelige julemadpakke. Masser af inspiration, tips og tricks til at gøre madpakkesmøringen lidt nemmere, sjovere og sundere – dog helt uden løftede pegefingre, der er også plads til både pålægschokolade og andre søde indslag ind imellem.

”Superhelten og prinsessen på ærten spiser også madpakker” er et mor - barn projekt, men også en bog om madpakker med en solid faglig vinkel. Forfatterne, Anne Ørum Albrechtsen - mor, er folkeskolelærer med mange års erfaring i hjemmekundskab. Stine Junge Albrechtsen - datter, er klinisk diætist, og selv aktuel mor til 2 madpakke spisere. Udover til dagligt at arbejde med børn, mad og diætvejledning har de tilsammen smurt madpakker i 33 år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Ørum Albrechtsen / Stine Junge Albrechtsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 369 g
Udgivelsesdato: 26 May 2013
Oplagsdato: 26 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792746313

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Superhelten og prinsessen på ærten spiser også madpakker - Inspiration til sunde madpakker og mellemmåltider Muusmann'Forlag