Sundere Kager - uden sukker, mælk & gluten

Vis stort billede Tilføj
Sundere Kager - uden sukker, mælk & gluten

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Du behøver ikke være sundhedsfanatiker for at nyde godt af Tanja Thara Aakerlunds lækre kager, desserter og boller uden sukker, mælk og gluten. Ideen bag Sundere Kager er derimod, at kager baseret på nødder og frugt skal blive lige så almindelige på kagebordet som de mere traditionelle kager med hvedemel. Ikke kun fordi, de er sundere ernæringsmæssigt, men ganske enkelt fordi de smager godt.

Udgangspunktet for kagerne i Sundere Kager er, at de skal være billige, simple og lette at lave. Stort set alle ingredienser kan købes i det lokale supermarked, og opskrifterne er lavet sådan, at der er mulighed for at skifte ingredienserne med tilsvarende ingredienser, du allerede har derhjemme. På den måde undgås madspild og de der halvfyldte poser med ting, du købte, fordi du skulle bruge en teskefuld i en opskrift, og så brugte du det ellers aldrig igen.

Ud over 61 opskrifter på kager, desserter og boller får du fire nyttige oversigter: en over de næringsstoffer, der er flest af i opskrifterne, en med de alternative melsorter, som findes uden gluten, en om sukker og sødestoffer samt en oversigt over de mest almindelige mineraler og vitaminers virkning i kroppen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tanja Thara Aakerlund
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Birgitte Heide
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Aki Namba
Fotograf: Sabine Penze og Tanja Thara
Udgiver: Forlaget Indblik
Bredde: 175 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 575 g
Udgivelsesdato: 02 Sep 2015
Oplagsdato: 02 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793308107

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sundere Kager - uden sukker, mælk & gluten Forlaget Indblik