Sunde grønne retter

Vis stort billede
Sunde grønne retter

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er udgangspunktet for Anne Hjernøes nye indbydende kogebog, der følger op

på succesen med forgængeren 'Sunde salater'. I 'Sunde grønne retter' får du hjælp til selv at skrue op for det grønne og det sunde i dit eget køkken. Bogens opskrifter repræsenterer den mad, som Anne Hjernøe og hendes familie spiser til hverdag, og når de har gæster. Det er mad, der er lavet af sunde, gode, rene og ærlige råvarer, og hvor det grønne altid er i centrum. Der er således opskrifter på sunde og velsmagende grøntsagsretter, mættende varme og kolde supper, nye skønne salater samt ikke mindst et væld af Annes yndlingsfiske- og skaldyrsopskrifter. Kød er der en lille smule af i nogle af opskrifterne, men her som tilbehør eller drys.Som sædvanligt er det et krav for Anne, at maden smager godt. Ellers er der efter hendes mening ikke noget ved at spise sundt, og det er derfor udgangspunktet for samtlige opskrifter. De er lavet, så de smager fantastisk og tilfredsstiller både smagsløg og mave. Retterne kan både bruges som hovedretter og tilbehør, og de kan kombineres på kryds og tværs med de andre retter i bogen.

Om forfatteren:
Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til diverse kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere og Annes julekalender, alle Politikens Forlag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Hjernøe
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 196 mm
Højde: 256 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 899 g
Udgivelsesdato: 11 May 2015
Oplagsdato: 11 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740019513

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sunde grønne retter Politikens Forlag