Stefans Bageværksted - en gørdetselv-bagebog for mænd

Vis stort billede
Stefans Bageværksted - en gørdetselv-bagebog for mænd

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Ny bagebog til mænd
Stefan Rodbjerg Jacobsen fra Den Store Bagedyst 2012 har samlet 50 af sine bedste opskrifter i en bagebogen ”Stefans Bageværksted: Bagværk for rigtige mænd”.
Stefan endte på en flot fjerdeplads i tv-programmet ”Den Store Bagedyst” 2012. Han blev i programmet kendt som den glade bonderøv fra Randers, der tog tingene som de kom. Stefan har været glad for at bage lige fra han var knægt og stod med dej op over begge ører i farmors landkøkken. Han genopdagede sine bagelyster, da han gik på barsel og bagte løs til hele familien. Stefan mener, at det er en skam, at flere mænd ikke bager. Bogen er derfor en slet skjult opfordring til mænd om at komme i gang med at bage. Af samme grund er ”Stefans Bagebog” ikke en fin og feminint designet bagebog. Det er en bagebog, der er rå i sit udtryk og som lugter mere af værkstedsmanual end en coffeetable-bog. Bogen er skruet sammen og slået så enkelt op, at det er let for enhver mand at gå i gang med at bage kager.
Stefans dejlige bagebog dufter af både kage og mandehørm. Der bliver grint, der bliver pjattet, der bliver slået søm i og en Ale bliver tømt, mens chokoladekagen bager færdig i ovnen.
En anderledes og sjov bagebog til kluntede og kageglade kagemænd! En oplagt gave til Fars Dag!
Yderligere oplysninger om bagebogen fås hos Stefan Rodbjerg Jacobsen. Se video af bogens tilblivelse her: //bit.ly/1n0IkiI

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stefan Rodbjerg Jacobsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Fotograf: David Bering
Udgiver: Turbine
Bredde: 220 mm
Højde: 260 mm
Udgivelsesdato: 14 May 2014
Oplagsdato: 14 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415094

Sprog

Dansk

Stefans Bageværksted - en gørdetselv-bagebog for mænd Turbine