Spis dig let - Sunde vaner der holder

Vis stort billede Tilføj
Spis dig let - Sunde vaner der holder

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Du kan spise dig let ved at få gode vaner, der holder. Start ganske enkelt med at vælge tre råd, der passer godt til dig og din hverdag

Spis dig let er Anne Ravns praktiske guide til at spise sundt og lækkert. Hun giver dig effektive råd om motivation og madvaner, og du får tips til at fastholde en sund livsstil. Bogen giver dig masser af inspiration til at planlægge sunde daglige vaner og et sundt vægttab. Og du får skønne opskrifter til alle dagens måltider. Med andre ord, får du de bedste råd, Anne W. Ravn gennem årene har benyttet, når hun har vejledt mennesker, der skulle tabe både 5, 10 og 15 kilo.

Du kan følge rådene i Spis dig let , hvad enten du vil tabe dig, bevare din vægt, eller du vil give dine vaner et serviceeftersyn. Læs bogens råd igen og igen, og tag flere råd i brug, når du er parat til nye udfordringer.

Anne w. Ravn er klinisk diætist og arbejder på århus Universitetshospital Skejby. Hun var en af de tre eksperter i DR’s tv-eksperiment By på skrump , hvor borgerne i Ebeltoft i fællesskab fik nye vaner og tilsammen tabte over 3 tons.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne W. Ravn
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Alette Bertelsen
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Originaltitel: Spis dig let. Sunde vaner der holder
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Hans Ole Madsen/Jes Buusmann
Udgiver: Fdb
Bredde: 173 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 409 g
Udgivelsesdato: 11 Apr 2010
Oplagsdato: 11 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792596260

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Spis dig let - Sunde vaner der holder Fdb