Spilopper & stjerneskud - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn

Reduced price!
Vis stort billede
Spilopper & stjerneskud - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn

239,96 kr

-20%

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Spilopper & stjerneskud er den længe ventede efterfølger til bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle (solgt i 109.000 ekspl.) og Rollinger & roulader (solgt i 60.600 ekspl. og nomineret til titlen som “Verdens bedste børne- og familiekogebog” i marts 2011).
Bogen er en smuk inspirations- og livsstilskogebog fyldt med nemme, velsmagende og kreative opskrifter, tips og idéer suppleret af stemningsfulde og farvemættede fotos af Søren Gammelmark og Sif Orellana samt skønne illustrationer af grafiker Charlotte Brixen. Den er krydret med personlige refleksioner om og inspiration til et glædesfyldt familieliv, der gør bogen til andet og mere end en almindelig familiekogebog. “Husbibler” har læserne kaldt de to forgående bestsellere i serien, og med 3‘eren er der lagt op til endnu én af slagsen. Som noget nyt er 3'eren i rækken indpakket i et eksklusivt omlagt fransk smudsomslag, hvis indersider er beklædt med " Spiloppernes stjernespil" - et nemt og sjovt familiespil med inddragelse af små korte aktiviteter.
Spilopper & stjerneskud følger årets gang og udstyrer læserne med friske og gennemtestede bud på, hvordan man med små greb kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktivieter, lege og højtidsfejringer.
Bogen blev i 2011 kåret til " Danmarks bedste børne- og familiekogebog 2011" og nomineret til titlen som "Verdens bedste børne- og familiekogebog 2011" af verdens største internationale kogebogskomité, Gourmand World Cookbook Awards - kogebøgernes svar på filmenes oscar.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sif Orellana
Sideantal: 308
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Charlotte windsløw Brixen
Omslagsgrafiker: Charlotte windsløw Brixen
Forord af: Sif Orellana
Originaltitel: Spilopper & stjerneskud
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Charlotte windsløw Brixen
Fotograf: Søren Gammelmark og Sif Orellana
Fagredaktør: Hanne Rask
Udgiver: Tinkerbell Books Aps
Bredde: 220 mm
Højde: 283 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 1658 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2011
Oplagsdato: 26 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799209026

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Spilopper & stjerneskud - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn Tinkerbell Books Aps