Souping – det nye juicing - Detox dig til et slankere og sundere liv med lækre og smagfulde supper

Vis stort billede Tilføj
Souping – det nye juicing - Detox dig til et slankere og sundere liv med lækre og smagfulde supper

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

SOUPING ER DET NYE JUICING


HOP MED PÅ DEN HOTTESTE INTERNATIONALE TREND
DETOX DIG TIL EN SLANKERE OG SUNDERE KROP
Drømmer du om at smide de sidste genstridige kilo, øge energi-niveauet, få en mave i balance og masser af fantastiske smagsoplevelser, så kan du se frem til en eventyrlig rejse med souping, der gør dig både sund og slank – helt uden sult.
Ud med energirøvende juicekure og ind med skønne, mættende, farvestrålende supper, der med deres helsebringende indhold af kostfibre giver dig alt, hvad din krop længes efter.
Du kan glæde dig til: – Effektiv detox – Ro i tarmene – Fantastisk velsmag – Tabte kilo – Masser af energi og bragende overskud … samt antiinflammatorisk sundhed og styrke
Bogen giver dig opskriften på, hvordan du via souping detoxer dig til øget trivsel og -velvære. Det intelligente soupingprogram er sammensat, så ernæringen er optimal, og følger du de to detoxfaser, der løber over 10 dage, vil din krop være som genfødt med ny, sprudlende energi.
Du kan naturligvis også blot skifte enkelte måltider ud med en af de gode supper, eller måske tage en dag indimellem med souping – det hele vil gøre godt for kroppen.
Du får over 40 fantastiske opskrifter, 10 dages soupingkur med 3 dages KICKSTARTER- og 7 dages BOOSTER-fase, detaljeret indkøbsliste, anvisninger til, hvordan du detoxer optimalt … og meget, meget mere!
Om forfatterne Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH og en af landets helt store specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har arbejdet 10 år ved Institut for Human Ernæring, KU, og vejleder i dag private klienter med stor succes.
Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos hhv. sin danske mor og sin italienske farmor. En kombination af nord og syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Kreutzer / Sandra Pugliese
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Tina Brok Hansen
Udgiver: Muusmann'Forlag
Serie: muusmann'sundhed
Udgivelsesdato: 13 Jun 2016
Oplagsdato: 13 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314870

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Souping – det nye juicing - Detox dig til et slankere og sundere liv med lækre og smagfulde supper Muusmann'Forlag