Sønderjysk kaffebord

Vis stort billede
Sønderjysk kaffebord

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Udforsk sammen med madelskeren Morten Skærvedet af dansk kogekunsts mest finurlige fænomener: Det sønderjyske kaffebord.
Her er der ikke tale om hyggebagning. Det sønderjyske kaffebord er dødseriøst! En ægte sønderjysk madmor kan uden at blinke diske op med 14 forskellige kager (mindst), og gør en dyd i at få det til at se ud som om, det ikke har kostet hende så meget som ét gram af anstrengelse. Til gengæld kræves det, at der smages på ALT og gennem tiden er der blevet udviklet særlige teknikker til at overkomme de overdådige fortræffeligheder.

Det sønderjyske kaffebord er flødeskumspyntet tradition med kæmpestort T inkarneret som kiksekage, kringle, lagkage, og et hav af småkager. Morten Skærvedtager udfordringen op og præsenterer 30 lækre og inspirerende varianter. Man kan godt nøjes med at lave én af gangen, men det er absolut ikke for sjov!
Sønderjysk kaffeborder fjerde bog i rækken af tv-kokken og kogebogsforfatteren Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & frokosterog Kager & dessertersamt Tilbehør.
Morten Skærveder ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og samarbejder i dag med en lang række producenter og forhandlere, ved siden af sin karriere som tv-kok. Sideløbende har han skrevet flere kogebøger. Sønderjysk kaffeborder hans femte udgivelse på forlaget Rosenkilde & Bahnhof.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Skærved
Sideantal: 68
Sprog: Dansk
Forord af: Inge Adriansen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Peter M. Madsen, Magnus Ragnvid
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 194 mm
Højde: 192 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 306 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2011
Oplagsdato: 14 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792503947

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Sønderjysk kaffebord Rosenkilde & Bahnhof