Smoothies - forfriskende frugtfantasier for enhver smag

Vis stort billede
Smoothies - forfriskende frugtfantasier for enhver smag

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den fuldkomne introduktionsbog til dig, der vil have det sjovt i køkkenet med frugt og grønt samtidigt med at lave lækre og næringsrige smoothies. Her er samlet mere end 100 smoothieopskrifter, fx frosne sommersmoothies, styrkende helsejuicer og grøntsagssmoothies. Og trænger du til noget usundt? I så fald findes der et utal af opskrifter på forførende gode milkshakes og desserter. Og hvad ville der ske, hvis man tilsatte lidt likør? Din smoothie forvandles til en syndigt lækker frugtcocktail! Opskrifterne er fantasifulde, illustreret med smukke billeder og har ofte et spændende og uventet twist.
Smoothieser skrevet med et økologisk perspektiv og vil inspirere dig til at tænke økologisk, lokalt avlet og sæsonbetonet, når du vælger din frugt. Du får en fuldstændig guide til butikkernes frugtsektioner, og desuden er der info om hvilke vitaminer, mineraler og antioxidanter, de forskellige frugter og grøntsager indeholder.
Bogen er også fyldt med en mængde gode råd om tilberedningsteknikker og om redskaber og udstyr. Kort sagt – en sand bibel for nuværende og kommende frugt- og grøntsagselskere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eliq Maranik
Sideantal: 157
Sprog: Dansk
Originaltitel: Smoothies - förföriska fruktfantasier för alla smaker!
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Rikke Lyhne Lauridsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Eliq Maranik, Alan Maraniq
Fagredaktør: Lisette Agerbo Holm
Udgiver: Grenadine
Udgivelsesdato: 09 Oct 2011
Oplagsdato: 09 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792752031

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Smoothies - forfriskende frugtfantasier for enhver smag Grenadine