Selvforsyning i praksis

Vis stort billede
Selvforsyning i praksis

268,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen henvender sig til de heldige, der har lidt jord til deres rådighed og ønsker at udnytte den bedre, måske til at skaffe mad til familien, samtidig med at skabe et grønnere og mere økologisk miljø.
Bogen indeholder ikke ekspert­rådgivning, det er hensigten blot at tilskynde og inspirere og give en idé om, hvad selvforsyning handler om. En fuldstændig selvforsynende livsstil er en utopisk drøm for de fleste, men man kan dog sagtens være selvforsynende på flere områder.
De, der nyder denne misundelsesværdige livsstil, vil også forsøge at reducere deres egne CO2 fodspor ved at omlægge deres brug af transportmidler, deres energiforbrug samt deres valg af fødevarer, så deres livsstil bliver bæredygtig med en naturlig balance og et naturligt samspil med jordens økosystem.


Forfatteren, Terry Bridge bor i Somerset i England sammen med sin hustru Vanessa og sine børn Jake og Katie. I mere end 20 år har han dyrket egne grøntsager og egen frugt på et mindre landsted. Han har også høns, bier og en jersey ko, der hedder Gladys. Terry er med til at udbrede kendskabet til en mere selvforsynende og bæredygtig livsstil ved at være en ivrig bidrager til både blade og bøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Terry Bridge
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originaltitel: A Practical Guide to Self-sufficiency
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Pernille Westh
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 204 mm
Højde: 203 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 715 g
Udgivelsesdato: 27 Sep 2012
Oplagsdato: 27 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778422958

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Selvforsyning i praksis Billesø & Baltzer