Salater

Vis stort billede
Salater

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Madelskeren Morten Skærvedtager kaninen ved ørerne og viser, at det kan være både let og lækkert at ramme de anbefalede 600 gram grønt om dagen. Opskrifterne i Salaterer enkle og letforståelige, og Morten Skærved bruger frugt og grønt, du let finder i det lokale supermarked.
Salatergør nemt og lækkert de rå grøntsager til en naturlig del af måltidet. Så undgår du, at æblerne mugner i frugtskålen, og spinaten glemmes i grøntsagsskuffen - de ligger fint på tallerknen ved siden af kødet og de varmede grøntsager. De flotte billedillustrationer giver ekstra inspiration til at pirre middagsgæsternes synssans med det grønne og sunde.
Salater er ikke forbeholdt foråret, men kan spises hele året. Morten Skærveds opskrifter giver en bred palet af sæsonernes forskellige ingredienser, der sætter ekstra farver og smag på middagen.
Salaterer femte bog i rækken af tv-kokken og kogebogsforfatteren Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & Frokosterog Kager & Desserterog Tilbehør, bogen om tilberedte grøntsager, der går fint i spænd med Salater, når man skal lave et varieret og lækkert måltid for familien, kæresten eller daten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Skærved
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Peter M. Madsen, Magnus Ragnvid
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Udgivelsesdato: 09 Feb 2012
Oplagsdato: 09 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771280647

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk