SAFT - rene grønne vitaminer

Vis stort billede Tilføj
SAFT - rene grønne vitaminer

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Juice din egen grøntsagssaft!

Friske grøntsager er basis i enhver sund kost, og når du drikker dem rå, får du alle de gode vitaminer, mineraler og fibre med, som din krop behøver for at fungere optimalt.
Denne bog indeholder 50 sunde opskrifter på grøntsagssafter, -shots og-smoothies, du selv kan lave med din saftpresser eller slowjuicer. Alle er de fulde af helsebringende egenskaber, som du kan læse mere om i bogen.

Nogle af dem indeholder kun grøntsager, andre også lidt frugt -men aldrig for meget, så du på den måde ikke risikerer at få for meget sukker.

SAFT - rene grønne vitaminer giver dig et sund og naturligt boost og hjælper dig med at gøre grøntsagssafter til en intregreret og helt naturlig del af din hverdag og dit sunde liv.

Om forfatteren:
Sarah Cadji arbejdede hårdt og intenst i finansverdenen i London, indtil hun i 2010 pludselig følte sig udbrændt og siden blev syg. Hun fulgte flere lægers anvisninger og forslag til forskellige kure, men da intet hjalp, begyndte hun selv at undersøge forskellige kost- og sundhedsråd.

Hun mærkede hurtigt den store gavn, hun fik af at drikke koldpressede safter. Efter flere års kurser i sundhed og ernæring valgte hun at skippe jobbet i finanssektoren for at begynde et sundere liv. I januar 2014 åbnede hun sin første juicebar Roots & Bulbs i det centrale London. I september 2014 åbnede hun endnu en og en tredje er på vej her i 2015.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sarah Cadji
Sideantal: 146
Sprog: Dansk
Originaltitel: PURE - Jucing for life
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 167 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 427 g
Udgivelsesdato: 29 Mar 2015
Oplagsdato: 29 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740020915

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

SAFT - rene grønne vitaminer Politikens Forlag