Rollinger & roulader - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn

Vis stort billede
Rollinger & roulader - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Rollinger & rouladerer den længe ventede efterfølger til bestselleren Krudtugler & kanelsnegle(solgt i mere end 110.000 ekspl.). Hermed følger Sif Orellana succesen op med endnu en smuk livsstils- og inspirationsbog med fokus på en hverdag med børn. Bogen byder på opskrifter, lege, kreative aktiviteter, tips og idéer, man kan have glæde af hele året rundt. Indimellem er der blevet plads til refleksioner over livet som børnefamilie og til en lille buket af charmerende historier til oplæsning. Alt er illustreret med masser af stemningsfulde fotos af Søren Gammelmark. Så spænd sikkerhedsbæltet, og bered dig på en oplevelsesrig rejse ind i Sifs kreative og gastronomiske univers.
Rollinger & roulader blev i 2009 kåret til Danmarks bedste børne- og familiekogebog og nomineret til titlen som "Verdens bedste" af verdens største internationale kogebogskomité Gourmand World Cookbook Awards.
Sif Orellana er mor til tre drenge, cand. mag. i litteraturhistorie og massekommunikation med tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har bl.a. arbejdet som Education & New Media Manager for H.C. Andersen 2005, marketingchef for Århus Festuge, arrangementschef på ARoS, Aarhus Kunstmuseum og startede i maj 2009 som selvstændig med forlagsvirksomhed og projekter i krydsfeltet mellem erhverv og kultur.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sif Orellana
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sisterbrandt
Forord af: Sif Orellana
Originaltitel: Rollinger & roulader
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Fotograf: Sif Orellana og Søren Gammelmark
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 219 mm
Højde: 282 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 1352 g
Udgivelsesdato: 10 Nov 2009
Oplagsdato: 20 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799209040

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Rollinger & roulader - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn Gyldendal