Real Fitness Food

Vis stort billede
Real Fitness Food

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dette er en bog om optimal kost for en optimal træning.

Som fitnessudøver – eller i enhver anden slags fysisk træning – er energiindtag en væsentlig faktor for den krop eller form, du ønsker at opnå. Real Fitness Food sætter fokus på at skabe en helhed mellem din træning og dit energiindtag, herunder en energifordeling mellem protein, kulhydrat, fedt og fibre ud fra de nordiske anbefalinger tilpasset anbefalingerne fra idrættens træningslære.

Eller med andre ord – lær at tilberede og sammensætte din kost, så den passer til netop din træning. For at gøre det så let som muligt, har vi lavet en to ugers menuplan, som giver dig den optimale fordeling af protein, kulhydrat, fedt og fibre. Herudover er du 100 procent dækket ind af mineraler og vitaminer.

Alle opskrifter er lette at følge, og bogen indeholder desuden skemaer, der hjælper dig med at kunne holde styr på dit energiindtag og energifordeling, såfremt du ikke følger kostplanen slavisk. Og så er der et par afsnit til sidst om ernæring for dig, der vil vide lidt mere om, hvad og hvorfor vi har brug for de energigivende stoffer, og hvad de bruges til, lidt om vitaminer og mineraler samt et lille afsnit om væske.

Vi ønsker dig god appetit og succesfuld træning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niklas Grundt Hansen / Helle Herlin
Sideantal: 195
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Karina Kejser
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Karen Grundt Hansen
Udgiver: Forlaget Indblik
Bredde: 205 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 523 g
Udgivelsesdato: 04 Feb 2013
Oplagsdato: 04 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792888594

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk