Raw fast Food - … med nærvær og hjerte

Vis stort billede
Raw fast Food - … med nærvær og hjerte

168,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Med denne bog indvies du i raw food-verdenens svar på fast food.
Gennem en vifte af lette og hurtigt tilberedte opskrifter, viser bogen dig, hvor nemt raw food kan implementeres i en ellers hektisk hverdag. På denne måde kan du og din familie nyde godt af vitalitet og overskud – ikke mindst, når I har travlt.
Bogen henvender sig ikke kun til voksne, men i høj grad også til børn, der i afsnittet om Alfemad bliver inviteret på en sansevækkende opdagelsesrejse. En rejse ind i en farvestrålende og magisk verden, hvor travlhed forenes med sund kost, nærvær og kærlighed på allersmukkeste vis.
Raw food og dens mange ingredienser inviterer til at slippe fantasien og kreativiteten løs og fremtrylle de mest eventyrlige, farvestrålende og velsmagende retter og drikke. Den appellerer desuden til, at vi slipper kontrollen og kaster os ud i at afprøve nye og ukendte ting – noget mange af os med fordel også kan gøre brug af på andre områder i vores liv.
I Vibekes første bog „Glød og Glæde med Raw Food“ gav hun læserne en grundig introduktion til raw food-kosten og ­-filosofien inklusiv et væld af retter, som kan tilberedes helt uden ukendte og svært tilgængelige ingredienser og køkkenredskaber.
I denne bog „Raw fast Food“, som indeholder en samling af nemt og hurtigt tilberedte opskrifter, tager hun nu skridtet videre og introducerer dig for mange af de spændende super foods og køkken­maskiner, som hører raw food-livsstilen til.

Om forfatteren Vibeke Amdisen er uddannet heil­praktiker (læge-­eksamineret ­naturmediciner) og certificeret raw food-coach, og hun er desuden forfatter til den anmelderroste bestseller „Glød og Glæde med Raw Food“.
Vibeke har ­mange års erfaring indenfor komplementær ­medicin, kost og ernæring, menneskelig selvindsigt og potentiale­udvikling, og hun driver til daglig klinisk praksis, hvor hun på ­holistisk vis kombinerer biologisk medicin og ­levende kost.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vibeke Amdisen
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originaltitel: Raw fast Food … med nærvær og hjerte
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Bjarke MacCarthy
Udgiver: Forlaget Saxo
Bredde: 174 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 393 g
Udgivelsesdato: 13 Nov 2013
Oplagsdato: 13 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770810470

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Raw fast Food - … med nærvær og hjerte Forlaget Saxo