Raw Cake - Magiske sunde kager

Vis stort billede
Raw Cake - Magiske sunde kager

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
50 opskrifter på skønne, søde og sunde kager. Ernæringseksperten Caroline Fibæk, der står bag kagerne på Danmarks første Raw Food-cafe, har samlet sine allerbedste kage- og dessertopskrifter i en let tilgængelig og smukt illustreret kagebog.

Alle kagerne er lavet ud fra Raw Food-principperne og er helt fri for sukker mælk, tilsætningsstoffer, gluten, animalsk fedt - og dårlig samvittighed. Opskrifterne falder i seks afsnit; Kager, Cupcakes, Cookies, Frugtdesserter, Quickies og Extras.

Bogen rummer desuden en introduktion til Raw Food-principperne og giver gode råd om teknikker, udstyr, specialvarer og forhandlere.

Caroline Fibæk er naturopath i biologisk medicin med speciale i "kvindesygdomme" som f.eks. PMS, barnløshed m.m. Hun driver klinisk praksis, holder foredrag og skriver om sundhed og Raw Food i bl.a. Femina og Sund-Forskning.dk. Hun er desuden Raw Food-entusiast og har gennem en årrække udviklet sunde desserter, der kombinerer store smagsoplevelser med ernæringsfilosofien fra Raw Food-bevægelsen. Se mere om forfatteren på www.carolinefibaek.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Caroline Fibæk
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 175 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 332 g
Udgivelsesdato: 25 Aug 2010
Oplagsdato: 28 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771080483

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Raw Cake - Magiske sunde kager Peoples Press