Quinoa - I det kreative køkken

Vis stort billede Tilføj
Quinoa - I det kreative køkken

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Quinoa er et frø, der kommer fra Sydamerika. Det er glutenfrit, rigt på proteiner og fibre, og har en god nøddeagtig smag.

Ud over at quinoa smager godt, har mange anvendelses-muligheder og en ernæringsmæssig attraktiv profil, er det en interessant råvare i det kreative køkken. I denne bog finder du 65 opskrifter med quinoa. Der er inspiration til morgenmad, bagværk, salater og tilbehør, forretter, hovedretter og desserter. At skulle skifte pasta, ris og mel ud i afprøvede yndlingsretter kan føles omfattende. Denne kogebog indeholder en samling opskrifter, der er nemme at gå til og viser hvordan quinoa enkelt kan integreres i den daglige madlavning. Brug opskrifterne vejledende. Byt krydderier, ingredienser og mængder ud, som du finder det passende, for at tilpasse opskrifterne til din egen stil og smag.
Eksperimenter viser, at quinoa vil kunne dyrkes i Danmark. Dette kræver dog yderligere forskning på området, og med et ønske om større biodiversitet i Danmark, håber forfatteren af denne bog at kunne hjælpe med et bidrag til udvidelsen af markedet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lea Sødal Rathje
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originaltitel: Quinoa
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Andreas Krautwald
Udgiver: Forlaget Saxo
Bredde: 212 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 395 g
Udgivelsesdato: 14 May 2016
Oplagsdato: 14 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770810548

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Quinoa - I det kreative køkken Forlaget Saxo