Præsten & kogejomfruen

Vis stort billede
Præsten & kogejomfruen

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Når vi i dag fører gaflen til munden dukker der en række forskellige historier op om fedtprocenter, salmonella, sprøjtegifte osv. Maden bliver forbundet med sygdomshistorier og dyreetik. Denne kogebog vil tilføre maden nye ingredienser: sanselighed og den store fortælling.
Titlen på kogebogen er "Præsten & Kogejomfruen". Denne titel dækker over de to forfattere, præsten Poul Joachim Stenderog kogejomfruen og madskribenten Susanne Engelstoft Rasmussen. >>Vi har glemt at mad og religion hører sammen også i kristendommen. Ved at knytte maden sammen med de bibelske fortællinger og ved at give idéer til at fejre årets højtider, kan maden hjælpe os til huske, hvem vi var og er<<, siger Poul Joachim Stender.

I Præsten & Kogejomfruenbruges opskrifterne til at fortælle bibelhistorie. En dessert med figner og kardemommeis knyttes sammen med figenbladene som 'verden første tøj' i Paradisets have. Oksegryde med sort porter beretter om en langfredag, mørk som den sorteste porter. Kyndelmisse, Helligtrekongersøndag og Allehelgens søndag får alle en ret og et ord med på vejen. Desuden er der opskrifter til dåb, konfirmation, bryllup og begravelse - samt idé til en picnickurv til gravstedet.
>>Mad er en måde at vise næstekærlighed på<<, siger Poul Joachim Stender. >>Vi er alle Guds kokke i verden og vores mission med kogebogen er at sprede glæde og fællesskab gennem vidunderlige måltider i Jesu navn, så vi kan smage evig-heden i maden<<.
Præsten & Kogejomfruener rigt illustreret med fotos af fotografen Lars Kaslov. Han har formået at få billederne af retterne koblet smukt sammen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Engelstoft Rasmussen / Poul Joachim Stender
Sideantal: 265
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Unitas
Bredde: 251 mm
Højde: 253 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 1256 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2008
Oplagsdato: 22 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775176557

Sprog

Dansk