På tur i Lolland & Falsters spisekammer

Vis stort billede Tilføj
På tur i Lolland & Falsters spisekammer

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Kogekunst og lokal bæredygtighed i “På tur i Lolland&Falsters spisekammer”

En kogebog af Nethe Plenge og Ingrid Riis. Forord af Katrine Klinken. Fotos, fortælinger og opskrifter fra ture efter mad på Lolland Falster - året rundt.

Velsmag og samvær danner rammen om bogen, der viser, at kvalitet og gode råvarer er for alle. Madskribenten Nethe Plenge og fotografen Ingrid Riis tager læseren med på en rejse efter den daglige mad året rundt. Og lidt til en fest i ny og næ. Som rejseledsagere besøger vi lokale bæredygtige og passionerede producenter, avlere og entusiaster ud i alt fra de raffinerede lollandske vine til den kraftfulde kål fra Tokkerupgård.

Fællesskabet omkring den gode råvare, hele vejen fra avler til mave, hyldes på flot og naturlig vis:

“Når vi selv henter råvaren ved dens kilde, får vi altid lidt mere med hjem end ingredienser til en menu. Genklange fra møder med naturen, kulturlandskabet og menneskene, der passer godt på det hele, kommer med i gryden.”

De farverige fortællinger begrænser sig ikke kun til avlede afgrøder og opdrættet kvæg. En stor del af den lokale velsmag vokser vildt i naturen og er blot en skovtur fra gryden og det klassiske danske fællesskab, vi har omkring mad og måltider.

“Naturens spiselige svampe og urter, fisk af egen fangst og vildt fra mark, skov og kyst har en særlig velsmag af stolt samhørighed med fødeegnen.”

God mad og velsmag til alle ! skriver Katrine Klinken i bogens forord. Et ønske, som med denne bog gives videre til alle, der selv begiver på kulinarisk opdagelse i deres egen omegn. Igennem 162 rigt og smukt illustrerede sider bliver du fodret med visuelle og smagfulde indtryk fra det lolland-falsterske eventyrland, hvor næsten kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan dyrkes.

På tur i Lolland&Falsters spisekammer er den tredje bog fra det lokale forlag, Forlaget Lofa I/S. De tidligere bøger, En bid af Sydhavsøerne og Smagen af kunst på Lolland & Falster er udsolgt fra forlaget.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ingrid Riis / Nethe Plenge
Sideantal: 182
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hannah Karina Mikkelsen
Forord af: Katrine Klinken
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Ingrid Riis
Udgiver: Forlaget Lofa
Bredde: 218 mm
Højde: 294 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 995 g
Udgivelsesdato: 04 Dec 2014
Oplagsdato: 04 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799275458

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

På tur i Lolland & Falsters spisekammer Forlaget Lofa