Opskrifter og små glimt af hverdagslykke - Kogebogen fra Valdemarsro.dk

Vis stort billede
Opskrifter og små glimt af hverdagslykke - Kogebogen fra Valdemarsro.dk

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Ann-Christine Hellerup Brandt oprettede i 2007 mad- og familiebloggen valdemarsro.dk og er nu (siden 2012) fuldtidsblogger. Den meget populære blog har hver måned 350.000 besøgende. Bloggen opdateres dagligt med familievenlige opskrifter, fotos, inspiration og små glimt fra hverdagen med 5-årige tvillinger.


Jeg elsker hverdagen! Og heldigvis, for det er de dage, som der er flest af. Jeg vælger hver dag, at sætte pris på en masse af de små, rare stunder, som skaber gyldne glimt af hverdagslykke. Hverdagslykke er for mig også ensbetydende med nydelse for smagsløgene; at gøre små ting som gør morgenmaden lidt lækrere, forkælelse i madpakken til børnene og i min frokost. Det er samvær, hygge og ro om eftermiddagen, hvor vi hygger med lidt lækkert og oftest sundt, derefter leg og kreativiteter for børnenes vedkommende, mens jeg kokkerer aftensmaden, som vi nyder i fællesskab.
Jeg har samlet alle vores nye favoritopskrifter i denne bog. En bog, som kærligt giver hverdagslivet et luftkys med opskrifter, som smyger sig ind omkring morgenstund, frokoster, eftermiddagssnacks, aftensmaden, fredagsslik og guf til de festlige stunder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ann-Christine Hellerup Brandt
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 208 mm
Højde: 264 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 848 g
Udgivelsesdato: 25 Sep 2014
Oplagsdato: 25 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044241

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke - Kogebogen fra Valdemarsro.dk Nyt Nordisk Forlag