Nyt vegetarisk køkken - raw / grillet / stegt / dampet / simret / bagt

Vis stort billede Tilføj
Nyt vegetarisk køkken - raw / grillet / stegt / dampet / simret / bagt

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En anderledes kogebog for alle, der holder af god mad og gode råvarer!
Nicola Graimes vil med sin tilbagelænede stil utvivlsomt tiltale alle. Selv de – vegetarer eller ej – der kun nødigt nærmer sig køkkenet. Nyt vegetarisk køkkenadskiller sig fra traditionelle kogebøger ved, at opskrifterne er inddelt efter fremstillingsform i stedet for genre. I de seks kapitler finder man temaerne raw, grillet, stegt, dampet, simret og bagt, hvorunder der er flere bud på både forretter, hovedretter, tilbehør og desserter.
Der er rig mulighed selv at sammensætte en menu blandet ud fra de forskellige teknikker, men absolut også for at sammensætte en menu baseret udelukkende på én bestemt teknik. Uanset om man blot har brug for lidt inspiration til madplanen eller står overfor det helt store gæstebud, er Graimes’ bog anvendelig.
Nyt vegetarisk køkkenlægger op til utallige variationer, og er samtidigt en opfordring til fortsat at lege med ingredienser, råvarer og teknikker, så den enkelte ved selvsyn kan konstatere, hvorledes en ingrediens reagerer på at blive f.eks. henholdsvis bagt, grillet eller dampet, og hvad de forskellige teknikker gør ved en given ret. Samtidig er opskrifterne så simple og letforståelige, at selv den mest uerfarne kok trygt kan kaste sig ud i opskrifterne og stadig imponere både sig selv og eventuelle gæster med resultatet.
Nicola Graimeshar været redaktør på det ansete Vegetarian Living Magazine. Hun har skrevet mere end 20 mad- og kogebøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nicola Graimes
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hovedland
Bredde: 205 mm
Højde: 253 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 946 g
Udgivelsesdato: 24 Oct 2011
Oplagsdato: 24 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702683

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Nyt vegetarisk køkken - raw / grillet / stegt / dampet / simret / bagt Hovedland