Naturlig & nærende - LCHF - 6 ugers menuer med vægttab og bedre helbred

Vis stort billede Tilføj
Naturlig & nærende - LCHF - 6 ugers menuer med vægttab og bedre helbred

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Flere og flere får øjnene op for, at LCHF-mad med begrænsning af kulhydrater gør, at vi taber i vægt og får det bedre. I denne nye kogebog lærer Klara Desser dig via seks ugemenuer at lave pragtfuld mad både til hverdag og weekend. Retterne er afvekslende, friske, farverige og frem for alt velsmagende og nemme at tilberede.
Om LCHF :
LCHF står for Low Carb High Fat, men kaldes også for nydelses-metoden. Man kan nemlig spise sig mæt i god mad og stadig tabe sig. Ved at spise mad, som holder os mætte i lang tid, får vi et jævnt blodsukkerniveau, og trangen til sødt, mellemmåltider og andre småtterier mindskes. LCHF handler for størstedelens vedkommende om en naturlig, kulhydratfattig kost: Overjordiske grønsager, kød, fisk, skaldyr, nødder, frø og kerner, æg samt kylling som tilberedes med smør, olivenolie, fløde eller crème fraîche. Sukker, mel, brød, kartofler og pasta undgås, da de får blodsukkeret til at stige i vejret.
LCHF er den nemme metode til vægttab og bedre helbred. Glem alt om at tælle kalorier og veje din mad, spis når du er sulten, indtil du er moderat mæt.
Naturlig og nærende LCHFindeholder en lang række lækre opskrifter, en introduktion til LCHF-metoden og seks ugers madplan. Desuden finder du morgenmad til alle typer morgenhumør, enkle mellemmåltider og lækre desserter. Simpelthen mad, som gør både tilværelsen og dig selv lettere.
Den svenske forfatter Klara Desser har, siden sin debut i 2004, udgivet ti kogebøger – alle med udgangspunkt i naturlig og enkel mad.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klara Desser
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Originaltitel: Näringsrik & naturlig LCHF
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Henrik Ægidius
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Hans Desser
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 24 Jan 2013
Oplagsdato: 24 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410457

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Naturlig & nærende - LCHF - 6 ugers menuer med vægttab og bedre helbred Turbine