My new roots - Uimodståelige sunde retter til alle årstider

Vis stort billede
My new roots - Uimodståelige sunde retter til alle årstider

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Naturlig, supersund, vildt lækker og topmoderne. Så kort kan maden i denne grønne kogebog fra en af verdens førende sundhedsbloggere beskrives. Og så bor hun i Danmark.

Sarah Britton har skrevet og fotograferet en utrolig smuk bog med over100 vegetariske retter, hvor af de fleste er veganske, mange er glutenfri og nogle er ren rawfood. Måltiderne varierer fra de helt nemme til sjove og lidt mere udfordrende 'madprojekter', der kræver fx fermentering. Der er smagfulde basis retter til aftensmad i hverdagen, og der er mere avancerede ting, der vil imponere gæsterne. Og så indeholder bogen selvfølgelig også forslag til snacks, desserter og små sweet treats.

Maden er hjemmelavet fra bunden og uden raffinerede produkter. Retterne er inspireret af sæsonerne, og hver enkelt opskrift indeholder information om hoved ingrediensernes gode sundheds- og ernæringsmæssige egenskaber.Sarah Britton deler ud af sin viden og er et utroligt inspirerende møde.

Om forfatteren:
SARAH BRITTON er canadier, men bosat i København. Hun er uddannet holistic nutrionist, skribent og fotograf og står bag den utroligt populære sundheds- og madblog MyNewRoots.org, som har over 2 mio. besøgende om måneden. Hun er af samme grund helt retfærdigt blevet kaldt queen bee of the healths blogs". Hun har optrådt i mange af de store engelsksprogede madmagasiner og har talt ved TedTalks og på diverse seminarer og workshops rundt omkring i både USA og Europa. Hun har arbejdet sammen med flere Michelin-kokke og har bl.a. skabt en speciel menu for NOMA's Nordic Food Lab. Hun bor i København med mand og børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sarah Britton
Sideantal: 290
Sprog: Dansk
Originaltitel: My new roots
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 196 mm
Højde: 256 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 1233 g
Udgivelsesdato: 20 May 2015
Oplagsdato: 20 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740020823

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

My new roots - Uimodståelige sunde retter til alle årstider Politikens Forlag