My Food Day

My Food Day Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mangler du inspiration til sund mad? Og vil du gerne undgå gluten, laktose og sukker? Måske du mangler inspiration til dit vægttab?

Madblogger, Rie Randrup, inviterer i sin nye kogebog ”My Food Day” læseren med ind i et spændende, farverigt og kreativt univers, hvor den gode og sunde mad er i centrum.Hun fortæller sin personlige historie om sit vægttab på 55 kg, og at leve et sundt liv med allergi.

”My Food Day” henvender sig til alle, der vil fylde sit liv med sund og inspirerende mad – og gerne vil have, at den skal være nem og overskuelig at lave. Bogen er nemlig meget let tilgængelig og har mange flotte illustrationer, så man straks får lyst til at sætte tænderne i den sunde og farverige mad. Derudover kan eksempelvis glutenallergikere, laktoseintolerante, diabetikere og Gastric bypass-patienter også have fordel af bogen.

Hvis du gerne vil lave let og sund mad – og i samme bog inviteres inden for i en kreativ madbloggers univers, så er ”My Food Day” bogen til dig!

Om forfatteren:Rie Randrup er blogger, iværksætter og kunster. Til dagligt arbejder Rie som sundhedsfaglig projektleder og kostvejleder.Du kan læse Ries blog her: www.Blogfood.dk

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Rie Randrup
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 216 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 735 g
Udgivelsesdato: 25 May 2014
Oplagsdato: 25 May 2014
Varefakta
Reference

b-9788777497278

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk