Mit grønne køkken - Mere grønt i hverdagen - helt enkelt

Vis stort billede Tilføj
Mit grønne køkken - Mere grønt i hverdagen - helt enkelt

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

GIV DET GRØNNE HOVEDROLLEN…

… sådan lyder opfordringen i denne inspirerende kogebog, der har fokus på, hvordan du let og lækkert får flere grøntsager på menuen i hverdagen.

I MIT GRØNNE KØKKEN finder du 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår.

Opskrifterne er nemme at gå til og kan laves på 30-40 minutter. Grøn fastfood kalder forfatter Ditte Ingemann det. Er du vegetar, kan du have stor glæde af bogen, men det er ikke en klassisk vegetarbog. Du kan sagtens servere kød, fisk og fjerkræ til opskrifterne, og bagerst i bogen finder du en liste over, hvad retterne passer allerbedst til.

Kort sagt en bog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter.

DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs, The food Club. Hun er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til ”Sukkerfri børnefest”, ”Low Carb”, ”Sunde søde sager” og ”Salater”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ditte Ingemann
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Kristine Lindbjerg
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 177 mm
Højde: 270 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 644 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2015
Oplagsdato: 14 Jul 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702176322

Sprog

Dansk

Mit grønne køkken - Mere grønt i hverdagen - helt enkelt Gyldendal