Meatballs - og andre varianter

Vis stort billede
Meatballs - og andre varianter

138,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bollerne er med kød, lam, svinekød, kylling, fisk eller vegetariske.

De er fyldige, vellugtende, krydrede og velsmagende og kan tilberedes hjemme i køkkenet.
De spises overalt i verden fra Nordafrika til Korea, fra Italien til Sverige, fra Japan til Mellemøsten, fra Vesteuropa til Martinique.
Kødboller er en universel nydelse!Endnu en fantastisk fransk kogebog med meget flotte og appetitvækkende illustrationer.
Bogen er opdelt i tre afsnit, hvor vægten er lagt på henholdsvis kød, fisk og grøntsager.
Overskueligt stikordsregister bag i bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Isabelle Dreyfus
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marianne Pallesen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 175 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 430 g
Udgivelsesdato: 14 Oct 2013
Oplagsdato: 14 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778423221

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Meatballs - og andre varianter Billesø & Baltzer