Masser af tilbehør

Vis stort billede
Masser af tilbehør

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Masser af tilbehør er to generationers kokkerier baseret på mor og datters fælles madoplevelser ud i de sydeuropæiske landkøkkener over indiske gadeboder til bedste- og oldeforældrenes sans for kvalitet og den gode smag.

Med denne kogebog finder du masser af inspiration til både hverdagsmaden og ”fint skal det være”. Som regel finder man hurtigt ud af, hvilken hovedingrediens, man har lyst til at servere, fx lam eller kylling – og så kommer det store spørgsmål, hvad skal tilbehøret så være?

Masser af tilbehør indeholder 190 opskrifter og ideer til at give dagens måltider et ekstra skub. Der er gode, inspirerende forslag til såvel morgenmad, brunch, frokost, afternoon tea, appetizers, middagsmad, desserten som natmaden. Eller god mulighed til inspiration til at bryde den daglige trummerum, og kaste sig ud i nye spændende varianter.

Bogen indeholder et meget anvendeligt og brugbart register, som på overskuelig vis angiver, hvilken hovedingrediens tilbehøret er velegnet at servere til.

Om forfatterne:

Charlotte Grønlykke er en erfaren kok og kogebogsforfatter bag bl.a. bestselleren; Tilbehør. Ida Grønlykke der selvfølgelig er vokset op bag sin mors komfur, har også arbejdet med mad gennem mange år. Charlotte og Ida Grønlykke deler passionen og nysgerrigheden for det at lave mad såvel professionelt som privat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Grønlykke / Charlotte
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 27 Feb 2012
Oplagsdato: 27 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756797252

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Masser af tilbehør Politikens Forlag