Madglad - Nærvær, nydelse og selvtillid i køkkenet

Vis stort billede
Madglad - Nærvær, nydelse og selvtillid i køkkenet

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vil du gerne lave mere mad fra bunden, men tror det er meget besværligt, dyrt og tidkrævende? Er du gået i stå i de samme otte retter?Har du mange kogebøger stående, som du aldrig bruger? Eller tror du, at du er en af dem, Gud har udvalgt til kulinarisk analfabet?


Kan du svare ja til noget af dette, er Madglad lige bogen for dig. Det er en alsidig kogebog, der hjælper med at bygge køkkenselvtilliden op og introducerer en vældig nem og enkel måde at lave overraskende lækker mad på. Med opskrifter, du kan bruge igen og igen.
Det skal være sjovt at lave mad. Væk med sur pligt og perfektionisme – og ind med leg og vågenhed køkkenet. Det handler også om at mærke efter, hvad du har brug for? Er det f.eks. tid til en timeout på madfronten i aften? Eller har du energien til at lave en ordentlig omgang pesto, suppe og bage brød, så der er mad til de næste par dage?
Natalina deler lystigt ud af sine egne oplevelser om maden, stjernestunderne og ideen om ”mere fællesskab og lidt mindre Michelin.” Men også om de gange maden brænder på, og kærligheden driller. Natalina er lidt af en multikvinde. Hun er uddannet køkkenleder og har arbejdet i mange slags køkkener og som caféinspirator, kogekone og kogecoach. Desuden er hun certificeret psykoterapeut, coach, skovterapeut, familieopstiller m.m. Hun har altid været optaget af, hvordan man lever sit liv så vågent som muligt – uanset om det er ved gryderne eller uden for køkkenet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Natalina Henriete Knudsen
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 195 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 699 g
Udgivelsesdato: 23 Apr 2012
Oplagsdato: 23 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042742

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Madglad - Nærvær, nydelse og selvtillid i køkkenet Nyt Nordisk Forlag