Mad med korn og frø - en kogebog

Vis stort billede
Mad med korn og frø - en kogebog

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I denne bog er der beskrivelser af og madopskrifter med amarant, boghvede, bukke-horn, byg, havre, hirse, hvede, hør, majs, quinoa, ris, rug, sesam, soja og vilde ris. De
i alt ca. 150 opskrifter er på retter, hvor korn og frø indgår som en væsentlig bestanddel - både frokost- og forretter, middagsretter, kogte ting og tilbehør, desserter og søde
sager samt kager.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anemette Olesen
Sideantal: 142
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Hans Olesen
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 155 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 479 g
Udgivelsesdato: 15 Apr 2004
Oplagsdato: 15 Apr 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778871152

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Mad med korn og frø - en kogebog Frydenlund