Mad der ikke giver migræne

Vis stort billede
Mad der ikke giver migræne

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mange mennesker får migræne af at drikke rødvin eller spise chokolade, fordi begge dele indeholder tyramin og phenylamin, som kan være den udløsende faktor. Disse stoffer findes imidlertid ikke kun i rødvin og chokolade, men i en lang række andre fødevarer, og det er meget kompliceret at overskue hvilke.


Denne kogebog er specielt udviklet til de, der har migræne, eller som laver mad til en, der lider af migræne. Den er fyldt med opskrifter på lækre retter, som man kan være sikker på, ikke indeholder ingredienser, der er bevist kan være migrænefremkaldende. Man kan derfor trygt gå igang!
Anne Bülow-Olsen, formand for Migrænikerforbundet, giver en kort introduktion om, hvad og hvorfor migrænen udløses, og hvorfor visse madvarer kan være årsag til den. Kokken Jesper Vinding har taget udfordringen op og med baggrund i Anne Bülow-Olsens viden udviklet et væld af lækre opskrifter på retter, som på elegant vis går uden om de migrænefremkaldende stoffer.
Her er både opskrifter på hverdagsmad og mad til fest. Opskrifter på frokost, forretter, hovedretter og desserter, snacks, kager og meget mere. Alle ingredienser kan købes i almindelige supermarkeder og opskrifterne er enkle og lige til at gå til. Fotografen Mads Armgaard har sørget for at illustrere bogen med indbydende og inspirerende fotos.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Bülow-Olsen / Jesper Vinding / Mads Armgaard
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 206 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 658 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2012
Oplagsdato: 23 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042612

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Mad der ikke giver migræne Nyt Nordisk Forlag