Lutter lagkage

Vis stort billede
Lutter lagkage

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Selvom livet ikke altid er lutter lagkage, er der altid god grund til at spise lagkager. Men hvis inspirationen svigter, og fødseldagslagkagen igen i år truer med at ligne en udsplattet banan, så er der hjælp at hente i denne bog. En supergod lagkage kræver de bedste råvarer, for enhver detalje kan smages. Brug derfor kun de bedste friske, ægte råvarer og meget gerne af den økologiske slags. Den ægte vanilje, den gode chokolade, den rene marcipan og de gode frugter - hver eneste ingrediens har betydning. I Lutter lagkageguider Katrine Klinkendig rundt i lagkagernes forunderlige verden.
Lær Rubinsteinkagen, cappucino-lagkagen og æblekagen at kende. Bag selv kagen til studentergildet eller bryllupskagen, prøv den sønderjyske rugbrødslagkage eller bliv forført af prinsesstorta.
Katrine Klinkener uddannet kok. Hun skriver fast på Dagbladet Information og i ugebladet Hjemmet. Katrine Klinken er også forfatter til en lang række bøger heriblandt Nem mad, Børnenes køkken og Børnenes fester - året rundt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katrine Klinken
Sideantal: 143
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Olivia
Udgivelsesdato: 09 Mar 2008
Oplagsdato: 09 Mar 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756786041

Sprog

Dansk