Look, cook, eat - Den ultimative survival guide til køkkenet med trin-for-trin opskrifter testet af unge

Look, cook, eat - Den ultimative survival guide til køkkenet med trin-for-trin opskrifter testet af unge Forstør

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad gør man, hvis man nærer et brændende ønske om at lave mad, men aldrig har prøvet at jonglere med redskaberne i et køkken? ”Look Cook Eat” er bogen for alle, der vil mestre madlavningens svære kunst: Fra teenageren, der er træt af at forældrene laver den samme mad igen og igen og gerne vil lave sine helt egne retter, over den unge, der netop er flyttet hjemmefra og skal til at styre en husholdning for første gang, til enhver, der er på udkig efter inspiration til nemme, billige og lækre retter, der garanter succes i køkkenet. Bogen er en kogebog der på en helt ny, utraditionel og spændende måde giver dig lette opskrifter, der vil gøre dig til en mester i køkkenet. Opskrifterne er udformet som tegninger, der trin-for-trin beskriver fremgangsmåden i en let og legende streg. Bogens opskrifter er inddelt i fire overskuelige kapitler: gryde, pande, ovn og grønt. Efter hver opskrift er der gjort plads til at man kan notere dine egne guldkorn så man på den måde kan tilføje sine personlige hemmeligheder og tricks. Man kan også vælge at dele disse og meget andet, bl.a. billeder af sine vellykkede retter, med andre på bogens Facebook-side. Bogen indeholder tyve opskrifter på enkle, nemme og sjove retter. De er udviklet og afprøvet i samarbejde med et testpanel af unge. Alle retterne er lavet på et lille basislager af råvarer. Det betyder, at man ikke behøver at købe tyve nye ingredienser hver gang man skal i gang med en ny ret. I bogen beskrives de enkelte råvarer og det køkkengrej, du skal bruge for at gøre retterne lækre og velsmagende.


Lone Lamp Møller (mor) er uddannet i tegning/grafik fra Danmarks Designskole. Hun er mor til tre børn på 15, 22 og 23 år. Hun har en passion for enkel og god mad, og har i en periode arbejdet hos Mette Blomsterberg. Hun har arbejdet som illustrator og underviser i ungdomsskolen. Silvia Lamp Møller (datter,15 år) går i 9.klasse. Deltog sammen med familien i DR serien ”Teenage Boss”, hvor hun i en måned stod for familiens husholdning, på hendes præmisser. Silvias holdning til mad er, at det skal være sjovt og nemt at lave den, og godt og mættende at spise den.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Silvia Lamp Møller / Lone
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 356 g
Udgivelsesdato: 13 Aug 2014
Oplagsdato: 13 Aug 2014
Varefakta
Reference

b-9788792746450

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Look, cook, eat - Den ultimative survival guide til køkkenet med trin-for-trin opskrifter testet af unge Muusmann'Forlag