Kogebogen 3 - fra Ubberup Højskole

Vis stort billede
Kogebogen 3 - fra Ubberup Højskole

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sund mad skal være nem. Sund mad skal stimulere sanserne. Sund mad skal smage godt og være god for kroppen. Og så skal den være til at betale. Det er tankerne bag køkkenet på Danmarks første og største livsstilshøjskole, hvor flere end 400 elever hvert år får inspiration til at lægge livsstilen om i en sundere retning.

Der er ikke noget hokuspokus ved maden fra Ubberup Højskole – udover at den smager godt. Her er fokus på, hvordan du uden besvær kan spise grønt, groft og lækkert i hverdagen ved kun at bruge ingredienser, der er basisvarer i ethvert supermarked.

De to første kogebøger fra Ubberup Højskole har været en overvældende succes og er solgt i flere end 10.000 eksemplarer. I Kogebogen 3 finder du over 150 nye lækre opskrifter på alt fra frikadeller og spidskål med saltmandler til thaisuppe og rabarberkage.

Til alle opskrifter følger der kalorieberegninger og oplysninger om indhold af protein, fedt, kulhydrat og kostfibre, hvilket gør det nemt og overskueligt at holde styr på den sunde livsstil. De lækre opskrifter byder både på sunde versioner af velkendte madklassikere samt nye spændende retter.

Alt i alt en overskuelig og brugervenlig kogebog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liv Juncker Harsløf / Henrik Kristensen / Lisbeth Trinskjær / M.Fl
Sideantal: 222
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tegnestuen Grafiraf
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Momo Friis
Udgiver: Ubberup Højskole
Bredde: 228 mm
Højde: 271 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 1140 g
Udgivelsesdato: 04 Jun 2014
Oplagsdato: 04 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799247332

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Kogebogen 3 - fra Ubberup Højskole Ubberup Højskole